Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevdiğim kızın gitmemesi için!

Sevdiğim kızın gitmemesi için!
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamlama dostlar
Bi kıza tutuldum, kız okulu sevmediği için ayrılmaya karar verdi, bi şekilde ikna oldu fakat bi şartı vardı, Bana ingilizce dersini sevdireceksin pek olursa gitmem dedi Sevdiğimi falan herşeyi biliyor

Nasıl sevdirebilirim ? Nasıl bi taktik uygulayabilirim? Eğlenceli bi şekilde

Similar threads

Arkadaşlar merhabaBenim çok acayip olayım varFakat işin bu duruma düşmesi birazda benim sorunumBöyle anlatıyım Ben 11 sınıfta ben 2 yaş ufak(9cu sınıf) bir kızı gördüm hoşlandımZaman vakit bunun hoşuna gitmek değilde sevdiğimi anladımAma kıza söylemedimÇünki açmak üzere olduğum süre arkadaşım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
merhaba bi kızı sahiden fazla seviyorum onun için herşeyi yaparım kız biriyle çıkıyodu feci bi şekilde ayrıldı daha sonra doyumsuzluk almak için baskasıyla çıkmaya basladı kız pek temiz kalpliki anlatamam konusmaya basladık onu seviyordum saten ulasamadım yuzune bısey söyleyemedım en sonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Merhabalar sevgili nicealem üyeleri ve aşk doktorları Acilen konuma şöyle bir antre yapmak istiyorum 20 yaşında ikizler burcuyum bir kızdan fazla derece hoşlandım ve telefon numarasını alabilmek için bile türlü çabalara girdim En son abimin nişanlısının bunun komşusu oldugunu duyunca telefon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Merhabalar Lütfen Yazımı Okuyunuz! Azıcık uzun olacak ama, lütfen 2 dknızı ayırınız Lütfen ! Daha önceden de konu açmıştım belki peşine düşüp takip edenler bilir, bu olayı özetlemeye çalışıyorum Bu sene okul başladığında, bir kızdan hoşlanmaya başlamıştım Lakin bir türlü söyleyemeyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Hocam sorunumu anlatıyorum sıkılmadan dinle lütfen 16 yaşında ne tipsiz ne çok yakışıklı bir çocuğum Ben 1 aydan beri bi kıza taktım kafayı kız fazla güzel o vakit çıktığı vardı Fazla seviyodum bu kızı ben O beni tanımıyo azami 1 kez yada 2 defa görmüştür ama ben onu çok takip ediyorum Neyse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt