Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilim ailesi beni istemedi oda onlara karşı gelmeyerek beni bıraktı

Sevgilim ailesi beni istemedi oda onlara karşı gelmeyerek beni bıraktı
0
251

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba
arkadaşlar eski sevgilimle herşey fazla güzel gidiyordu tartışsak bile 5 dk içinde barışırdık taki annesi bizi öğrenene değin ikimizde üniversite sınavına gircek olmamızdan dolayı annesi beni bir engel olarak fark etti ve kız ara vermemiz gerektiğini söyledi fakat ben terketmek istemedim pek diller döktüm fakat gitti daha sonra oysa günlerde mesaj attığımda ise onu mağdur durumda bıraktığını istemediğini söylüyordu fakat bana inandırıcı gelmedi benim için herşeyi yapan biri biranda böyle olamazdı sizce geri döner mi ayrıldıktan daha sonra bile sevdiğini söylemişti bana

Similar threads

Üniversite birini sınıftayken 2 kez öneri etmiştim kabul etmemişti benidaha sonra ikinci sınıfın birincil döneminde kurban bayramında pat diye sevgili olduk, konuşurken bana aniden aşkım dedi ve sevgili olduk mutluduk birincil zamanlar lakin sömestri tatilinde bana mesajla bir sırrımı vericem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
selamlar, anlatacağım şeylere başlamadan önce şunu anlatmak istiyorum, unutamamak, geri dönmesini dilemek, barışmak vs gibi beklentilerim değil kafamdaki durum ile ilgili tek soru ''bir insan kısa bir sürede böyle değişebilirmi?, yoksa yeniden beri buyduda büründüğü karakter hep rolmüydü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Merhaba arkadaşlar Biraz uzun yazıcam, okursanız sevinirim Amacım yardım yok Sadece içimi dökmek istedim 03072019 tarihinde biriyle tanıştık pek saf birisi fakat Herşeyden korkar, ürker, oturur ağlar en ufak şeylere Birincil zamanlarımız o kadar güzeldi ki Aklıma geldikçe ağlayasım geliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
ilk önce biraz halimden bahsedeceğim arkadaşlar 3 yıl sevgili olduğum bu işlem içersinde çok sevdiğim fazla değerinde verdiğim ve uğruna hafıza almaz fedakarlıklarda bulunduğum karşılığında ise beni 45 ay başkasıyla aldatan bir birey vardı ilişkimiz okul nedeniyle uzakta yürüyordu ama aynı yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Öncesinde 10 ay süren bi sevgilim oldu onca zamandan sonra herşeyi doymuş dolu yaşadıgım ilkleri en fazla yaşadıgım bağlandığım biriydi ciddi mahiyette düşünüyordum yaşıtımdaki erkeklerin çoğunun yaklaşımı kızlara karşısında bellidir ben cinsellik olarak bakmıyordum olaylara yaşım 21 Daha Sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,506Konular
983,056Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt