Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilim değil dedi lakin...

Sevgilim değil dedi lakin...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dostlarım merhaba bugun kötü bi gündü çünkü en yakın olduğum kız beni enayi yerine koydu olaya geçimini sağlama

Arkadaşlar ben lise 11'im sınıfımızda bir kızla fazla samimiyiz pek ancak sınıftakiler bundan böyle bizi sevgili olarak görüyorKızla hergün konuşur gezeriz felan

Bugün okula geldigimizde kolunda bir erkek ismi yazıyordu bitmez tükenmez kalemle yazmış,orda şüphelendim lakin bişe demedim
Okuldan eve kazanç gelmez whatsapp'a girdim birde ne görim kızın whatsapp fotografı erkekle çekilmiş fotograf,durumu ise erkeğin ismi yazıyor yanındada yürek var ben hemen bu kızın kankilerine sordum bu erkek kim dedim onlarda yeni sevgilsi dedi benimde ast moralim bozuldu

Bunu duyar duymaz anında kıza sordum yeni sevgilimi yaptın diye oda hayır dedi o benim arkadaşım 56 kere sormama karşın her seferinde arkadaşım dedi ve orda konuşmamız bitti

SORUNUN ÖZETİ Kızın sevgilisi olduğu halde kız niçin sevgilim değil dedi neden böyle yaptı amacı neydi arkadaşlar acill yorumlarınızı bekliyorum