iltasyazilim
FD Üye
Uzun süreli bir ilişkim var son zamanlarda çok ayrılmıştık bilhassa yaz tatilindeSonra mektep açılınca düzeldi filan hallettikBensiz yapamıyormuş olmuyormuş falanBen de seviyordum falan kabul ettim sonradan şey dedi seviyorum seni fazla seviyorum fakat güvenemiyorum dediSonra güven vereceğim bitmiş dedimüşünmem için zaman ver dedi yaklaşık 1 2 hafta istedi 1 2 hafta bayağı konuştuk sevgili gibiydik fakat sonradan tamam dedi güveniyorum fakat inanmıyorum dedi eğer bir daha ayrılırsak BEN KENDİMİ TOPLAYAMAM DEDİÇok ağır bir şey yapmadığın sürece ayrılmayız diye laf verdim neyse başladık her şey iyi güzel bu vesileyle eski ayşe karşımda yoktuMesela evvelden sarılırdım filan acilen istemedi bahanesi babasının görmesi imişDışarda geziyoruz baş başa ona kabul ama sarılmak değil üstelik uzun süreli ilişkimiz varKimse yokken mektep içerisinde bir iki kere sarılayım dedimOna da kem küm ettiHer neyseİşte bayram geldi falanBayramda bununla konuşacaktıkBen buna defalarca taa çıktığımız birincil zamandan beri dedimBeni dikkatsizlik etme (çünkü ben de etmiyorum) diyeVe bayramda bildiğin beni dikkatsizlik ettiYa dedim hazır olabilir kızsın bayram telaşıdır falanKesik kesilmiş cevaplar attıBundan da korku ediyorum bunu bilerek yaptıSonra böylece yazdım mesela tartışma ediyoruz uzun uzun mesajlar yazıyorum ben darılsam o bu değin uzun yazmazKısacası adaletsizlik var ortadaİşte sonra özür diledi sadeceTamam affettim sonradan yine yaptı aynı şeyleriYine özür dilediSustum yarın yanında gelmiyorum dedimOkul açıldı işte gitmedim yanına o da gelmedi bildiğin kendi keyfine baktı3 4 gündür böyleVe benim bir huyum var bir insan beni umursamadığı zaman ona aleyhinde soğuyorum ben ve cidden soğudum artıkArtık bu saatten sonradan yanıma gelse bile tersleyeceğim çünkü cidden beni hak etmediğini düşünüyorumAyrılmayalım ben kendimi toplayamam diyor 3 4 gündür konuşmuyoruz tanımıyor gibiyiz bu ne oluyor peki ?
Bundan önce de yine haksızdı o süre da 2 gün gelmedi ama gerçi yanıma gelirdi çıkışta olsun konuşmak için neden takmıyorsun vs diye sonradan benim çabamla çözülürdü konu defalarca ben çabaladım3 4 gündür hiç gelmiyor ve cidden bıkmış durumdayımÜzülüyorum
Değişik taraftan daha aşağı dönemlerde bir kızla tanışmıştım raslantı 3 5 sözcük edip adını öğrendim daha sonra konuşmadıkŞimdi tenefüslerde bir arkadaşıyla geziyor ve bana baktığını görüyorum
Olaylar böyle ne diyorsunuz?Çoktan teşekkür ederim
Bundan önce de yine haksızdı o süre da 2 gün gelmedi ama gerçi yanıma gelirdi çıkışta olsun konuşmak için neden takmıyorsun vs diye sonradan benim çabamla çözülürdü konu defalarca ben çabaladım3 4 gündür hiç gelmiyor ve cidden bıkmış durumdayımÜzülüyorum
Değişik taraftan daha aşağı dönemlerde bir kızla tanışmıştım raslantı 3 5 sözcük edip adını öğrendim daha sonra konuşmadıkŞimdi tenefüslerde bir arkadaşıyla geziyor ve bana baktığını görüyorum
Olaylar böyle ne diyorsunuz?Çoktan teşekkür ederim