Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilim Olmadı hiç .d

Sevgilim Olmadı hiç .d
0
214

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar benim hiç sevgilim olmadı fakat sahiden olmasını istiyorum fakat bir yandan ıstemıyorum yani sevgilin oldugunda kafan rahat oluyormu ? istediklerini yapabiliyormusun ne bilim cevap sizin Yaşım 16

Similar threads

Arkadaslar benim hiç sevgilim olmadı yaşım 17 kızlara nasıl davranacagımı hemen şimdi çözmüş degilim nasıl ilgi göstermeliyim ona bambaşka erkek oldugmu nasıl gortermelıyım bana biraz bu konuda taktiklerini vermeniz gerekli bu konuda konusabılecek varsa 05416404442 whatshap dan daha iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar daha benim hiç, bir tane bile sevgilim olmadı , yani bundan böyle olsa fena olmaz, yani istiyorum olmasını fakat olmuyor , ya ben beceremiyorum yada olmuyor işte Etrafıma bakıyorum 16 18 yaşında çocukların bile sevgilisi var Fiilen onlara bakınca olağandışı oluyorum , üzülüyorum ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Merhaba Arkadaşlar 16 Yaşındayım Ve Hiç Sevgilim olmadı Acaba azıcık kiloluyum diye mi bakmıyorlar yoksa tipimi mi beğenmiyolar (fotoma bkz) Sınıftan Bir kızdan hoşlanıyorum lakin kız benim yanımda diğer erkeklerden söz ediyor sizce ne yapmalıyım kızları etkilemek için çoktan herkese teşekkür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Evet arkadaşlar 16 yaşında bi erkeğim daha kimseyle bi sevgili durumum olmadıŞuan lise 2 ye gidiyorum sevdiğim kız var fakat açılamıyorum nedense olmuyor utangıçım sanırım8 sınıftayken 10 dan pozitif birey benden hoşlandığını söyledi çoğuda güzeldi fakat utandığım için yapamadımYani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
sa arkadaşlar benimde hiç sevgilim olmadı 16 yaşındayım hiç aradığım kişiyi bulamadım sınıftaki kızlarda acayip çocuklar abuk subuk saçma hareketleri var bi 7sınıfta çıkmıştım bi kızla o da çıkma sayılmazdı bi bulsam 1718 yaşında kız daha ne isterim efendiler eğer varsa tanıdığınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt