Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar benim hiç sevgilim olmadı fakat sahiden olmasını istiyorum fakat bir yandan ıstemıyorum yani sevgilin oldugunda kafan rahat oluyormu ? istediklerini yapabiliyormusun ne bilim cevap sizin Yaşım 16
Arkadaslar benim hiç sevgilim olmadı yaşım 17 kızlara nasıl davranacagımı hemen şimdi çözmüş degilim nasıl ilgi göstermeliyim ona bambaşka erkek oldugmu nasıl gortermelıyım bana biraz bu konuda taktiklerini vermeniz gerekli bu konuda konusabılecek varsa 05416404442 whatshap dan daha iyi...
Arkadaşlar daha benim hiç, bir tane bile sevgilim olmadı , yani bundan böyle olsa fena olmaz, yani istiyorum olmasını fakat olmuyor , ya ben beceremiyorum yada olmuyor işte Etrafıma bakıyorum 16 18 yaşında çocukların bile sevgilisi var Fiilen onlara bakınca olağandışı oluyorum , üzülüyorum ama...
Merhaba Arkadaşlar 16 Yaşındayım Ve Hiç Sevgilim olmadı Acaba azıcık kiloluyum diye mi bakmıyorlar yoksa tipimi mi beğenmiyolar (fotoma bkz) Sınıftan Bir kızdan hoşlanıyorum lakin kız benim yanımda diğer erkeklerden söz ediyor sizce ne yapmalıyım kızları etkilemek için çoktan herkese teşekkür...
Evet arkadaşlar 16 yaşında bi erkeğim daha kimseyle bi sevgili durumum olmadıŞuan lise 2 ye gidiyorum sevdiğim kız var fakat açılamıyorum nedense olmuyor utangıçım sanırım8 sınıftayken 10 dan pozitif birey benden hoşlandığını söyledi çoğuda güzeldi fakat utandığım için yapamadımYani...
sa arkadaşlar benimde hiç sevgilim olmadı 16 yaşındayım hiç aradığım kişiyi bulamadım sınıftaki kızlarda acayip çocuklar abuk subuk saçma hareketleri var bi 7sınıfta çıkmıştım bi kızla o da çıkma sayılmazdı bi bulsam 1718 yaşında kız daha ne isterim efendiler eğer varsa tanıdığınız...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.