Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilimle aramızda problem değil ama sözümü dinlemiyor...

Sevgilimle aramızda problem değil ama sözümü dinlemiyor...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Önce kimse bana burda çağdaş insan tipi gibi o senin kölen yok yapmayacak tabi vs bir açıklama yapmasınZaten okuyunca anlayacaksınız sizleri biliyorum

Sevgilim var baya çıkıyoruz aylar geçtiİşte hatta ayrıldık filan diye konular açıyordum tekrar burayaİşte aramızda gayet iyiydi 3 4 aydır hiçbir bıkkınlık yoktu maşallahbir şey haricindeBenim ondan tek istediğim birazcık erkekler ile ilişkisini dozunda tutmasıydıÇok samimi oluyorBen ona fazla sadığımO yokken bile kızın tekine gözümü kaldırıp bakmam sırf ona ihanet olur diyeBenim ondan tek istediğim bitmiş erkekler ile konuş olabilir fakat arkadaşça olma dedimBen yapamıyorum sindiremiyorum bunu diye daima söyledimKabul etti laf verdiVelhasıl bugün buluştuk çok güzel vakit geçirdik çok güzeldi daha çok sevdim onu onu eve bıraktımSonra bir baktım bir erkek ile alt yana oturuyor gülüyor sohbet ediyor şakalaşıyorlarBilmiyorum yani yapım böyle birisi ile çok arkadaşça olmasını kaldıramıyorum ben yapamıyorumÜstelik o cana yakın olduğu birey evvelden biz ayrı iken onunla fazla içli dışlı olan birisiydiBirlikteyiz hala böylece yapıyorBen bunu istemiyordum ondanBen onu daha çok severken ona daha çok bağlanırken ona daha çok vefalı kalmaya çalışırken o neden böyle yapıyor?

Son mesajlarımı attım ve telefonu kapattımİçimi döktüm tamamiyleNe yapmalıyım sizce?Ben fena bir insan olup cümbür cemaat gibi ihanet etmek istemiyorum gerçekleştirmek istemiyorum bunu

858,518Konular
981,126Mesajlar
30,977Kullanıcılar
mertxpfSon üye
Üst Alt