Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgiliye Anlamlı Sozler Kısa

Sevgiliye Anlamlı Sozler Kısa
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevgiliye Anlamlı Kısa Sozler

Sevgiliye ozel anlamlı kısa sozlerFacebook sayfalaırnızdan yada cep telefonundan sevgilinize olan duyguarınızı bu anlamlı kısa sozlerle onunla paylaşmak istermisiniz cevabınız evet ise hic vakit kaybetmeden Sevgiliye Ozel Anlamlı sozler ile sizleri başbaşa bırakalım

ALT :wwwupluploadssevgiliyeanlamlisozler2348sevgiliyeanlamlisozler2348ALT

Benim İcin Hayatta İki Şey Onemlidir, Biri Sen Diğeri Ozgurluğum Ozgurluğum İcin Canımı, Senin İcin Ozgurluğumu Feda Ederim

Guller Hep Ellerinde Acsın Ama Dikenleri Batmasın Sevda Hep Seni Bulsun Ama Seni Yaralamasın Mutluluk Hep Yureğine Dolsun Ama Beni Unutturmasın

Birgun Yağmura Yakalanırsan Benden Kactığın Gibi Yağmurdanda Kac Cunku Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İcin Ağlayan Benim

Uzaklıklar Kucuk Sevgileri Yok Eder, Buyukleri Yuceltir Tıpkı Ruzgarın Mumu Sondurup Ateşi Yukselttiği Gibi

Seni her ozlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum Ne kadar ozledim diye sorarsan, kalbimde bir gokyuzu taşıyorum bunun icin seni cok seviyorum

Hani bir zaman ozlemler kalbini sızlatır cok istersin cok ozlersin ama gidemezsin ararsın ama bulamazsın Bilki herkes unutulsada sen yureklerde kalırsın

Mevsimlerden sonbahardayım, senin yuzunden Dunyadaki herkes icin herhangi biri ama herhangi biri icin dunyalara değersin

Yaşamak istiyorsan bir umudun olmalı, kalbin varsa bir sevgin olmalı, sevdiğin varsa yalnız senin olmalı, sana verilen en buyuk ceza mutluluk olmalı

Hani bir kelebek yakalarsın avucunun icinde, bakmak istersin yaşıyormu diye, baksan kacacak, sımsıkı tutsan olecek İşte boyle bir şey seni SEVMEK

Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan buyuk dağ bulamadım

Ruzgar essede sen dallarını eğme Hasret vursada sen sakın yıkılma Ayrılık nedir? Acı nedir? Sen sakın bilme Bu yurekten kim giderse gitsin sen sakın GİTME

Ozgurluk duşlerde değil ,kendi kendimize yukselttiğimiz citlerin ardındadır

Gercek sevgi kotuluk gorduğunde azalmayıp iyilik gorduğunde artmayandır