Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

seviyomu sevmiyomu?

seviyomu sevmiyomu?
0
120

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
hoşlandgm çocuk hakkında buraya birsürü konu açmştım fakat o çocuk birazcık deişti daha yakın örneğin bana bakıyo lakin daha degşk 3 kere kardeşim dedgm bi çocuk var onunla konuşyodum fazla özenli baktı son 2 haftadır uzun bakıyo mesela çıkışta giderken arkasını dönüyo bana bakıyo daha sonra ben arkasındaysam koridorda bakıyo dönüp uzun uzun bugün maç yapıdo bana baktı ben geçene değin d ben napcagmı bilmiyorum

bugün annemle konuşmşlar annem bi tane kız var okulda okızla ço sıkı fıkısın demiş oda yok ya o kız tam kaşarlanmış demiş sonradan annemde evet okızdan uzakta dur yavrum demş oda kızın sakın dostluk yapmasın o kızla demiş d annemde ilkokuldayken bikere dövceklerdi okızı fln demiş bi zihin verin seviyomu sevmiyomu bu arada faceden konuşmştum bi defa onda konuştk birazcık işim var benim hadi iyii akşamlar fln dedi dün dogum günümdü kutlamadı sizce seviyomu

Similar threads

ya buraya bu yazıyı yazdığıma inanmıyorum lütfen takviye edin arkadaşalr ilkokuldan bi arkadşımı yıllar sonra buldum facedebaya bi konuştuk ve sonra bana benimle çıkarmısın diye sordu bende kabul ettim fakat öylesine yani sonradan sonradan ben buna aşık oldum ama oldummu bilmiyorum birincil kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
sabah konu açtım lakin kilitlendi maalesef bi kaç arkadaş yardım etmek istemiş teşekkürler azıcık rahatlar gibi hissettim kendimi ilkokuldan bi arkadşımı yıllar sonra buldum facedebaya bi konuştuk ve sonra bana benimle çıkarmısın diye sordu bende kabul ettim fakat öylesine yani sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
baya bir karışık olay var ve ben bu olayın içindeyim bir kız var işte daha önce açılmıştım lakin ben seni arkadaş olarak görüyorum diyodu sonradan hiç yüz vermedim ondan sonradan geldik 8 sınıfa işte ders müzik fln en nefret edilen şey ettiğim karakter benim soyadımı anıyo kızın ismiyle kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
arkadaşlar ben okulda kızn birini seviyorum 2 hafta önce gördüm onu ilk olarak sonradan günde 10 kez karşılaştık o arda ben ona aşık oldum bakışlarımla belli etmeye açlıştım oda bana bakıyo bitane yakın arkdaşı var öğle tatilide dışarda aleyhinde karşıya geldik ilk önce arkdaşı güldü daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Merhaba oncelikle fazla uzun yazıcam telefondan hemde zaten tahminen okudukca meraktan devam edersiniz lakin yinede sizden ricam sonuna kadar okumanız ve yorumlarınızı esirgemeniz 17 yasındayım lise uce gidiyorum dersaneden bir kıza asık oldum ama cok fena tutuldum bana resmi olarak hayatı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,507Konular
982,858Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt