Sibel Can And İçelim Gel gel yanlız bir şartım var Gururunu nefretini geldiğin yerde bırak Sev sev yanlız bir şartım var Canına benden başka yoldaş olmasın Ayrılık hançeri bizi vurmasın İçelim içelim içelim aşkın şarabını Kendimizden geçelim Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim Ant edelim terketmek değil diye and içelim Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim ant edelim Ayrılmak değil diye and içelim Ayrılmak yok and içelim Gel gel yanlız bir şartım var Gururunu nefretini geldiğin yerde bırak Sev sev yanlız bir şartım var Canına benden diğer yoldaş olmasın Ayrılık hançeri bizi vurmasın İçelim içelim içelim aşkın şarabını Kendimizden geçelim Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim Yemin edelim terketmek yok diye and içelim Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim ant edelim Terketmek yok diye and içelim Terketmek değil and içelim Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim yemin edelim Terketmek değil diye and içelim Terketmek değil and içelim And içelim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.