Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Can - And İçelim

Hoş geldin! kral666 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sibel Can - And İçelim
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sibel Can And İçelim Gel gel yanlız bir şartım var Gururunu nefretini geldiğin yerde bırak Sev sev yanlız bir şartım var Canına benden başka yoldaş olmasın Ayrılık hançeri bizi vurmasın İçelim içelim içelim aşkın şarabını Kendimizden geçelim Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim Ant edelim terketmek değil diye and içelim Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim ant edelim Ayrılmak değil diye and içelim Ayrılmak yok and içelim Gel gel yanlız bir şartım var Gururunu nefretini geldiğin yerde bırak Sev sev yanlız bir şartım var Canına benden diğer yoldaş olmasın Ayrılık hançeri bizi vurmasın İçelim içelim içelim aşkın şarabını Kendimizden geçelim Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim Yemin edelim terketmek yok diye and içelim Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim ant edelim Terketmek yok diye and içelim Terketmek değil and içelim Hadi içelim aşkın şarabını meşk edelim yemin edelim Terketmek değil diye and içelim Terketmek değil and içelim And içelim  

858,507Konular
982,860Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt