iltasyazilim
FD Üye
Sibel can Diyeti
Sibel can kabak diyeti
Sibel can nasıl zayıfladı
Sibel Can'ı kabak inceltti
Sibel Can Londra'da 2 ayda 70 kilodan 60 kiloya indi
Sibel Can, Kabak Çorbası' bir uçtan bir uca hiç aç kalmadan zayıfladım Her gün 1 saat ya yürüdüm ya da yüzdümdedi
Sibel Can'ın yeni albümü Emre Plak etiketiyle 14 Şubat Sevgililer Günü'nde piyasaya çıkacak
iŞTE SiBEL CAN'IN DiYETi
SABAH: 1 yeşil elma fırında pişiriliyor Yerken üstüne tarçın konuyor Küçük kadeh perhiz süt ya da iki kaşık diyet yoğurt eşliğinde bir kase müsli
ÖĞLE: Kabak çorbası (istenirse limon konabilir) ve 1 dilim siyah ekmek
AKŞAM: 1 parça ızgara somon ve 1 tabak haşlanmış sebze
YATMADAN ÖNCE: 1 bardak diyet ılık süt
NOTLAR: Diyet bile olsa kola yasaklanmış 25 litre su içilecek Acıktıkça kabak çorbası hür Tuz harcamak yasaklanmış
İŞİN SIRRI KABAK ÇORBASI
4 kabak, rendelenmiş 2 domates, 1 demet maydanoz, 1 demet nane, 1 demet dereotunu akılcı miktarda su ile kaynatın Daha Sonra bu karışımı mikserden geçirin ve acıktıkça için Yağ ve tuzlu yasaklanmış Baharat serbest *
Sibel can kabak diyeti
Sibel can nasıl zayıfladı
Sibel Can'ı kabak inceltti
Sibel Can Londra'da 2 ayda 70 kilodan 60 kiloya indi
Sibel Can, Kabak Çorbası' bir uçtan bir uca hiç aç kalmadan zayıfladım Her gün 1 saat ya yürüdüm ya da yüzdümdedi
Sibel Can'ın yeni albümü Emre Plak etiketiyle 14 Şubat Sevgililer Günü'nde piyasaya çıkacak
iŞTE SiBEL CAN'IN DiYETi
SABAH: 1 yeşil elma fırında pişiriliyor Yerken üstüne tarçın konuyor Küçük kadeh perhiz süt ya da iki kaşık diyet yoğurt eşliğinde bir kase müsli
ÖĞLE: Kabak çorbası (istenirse limon konabilir) ve 1 dilim siyah ekmek
AKŞAM: 1 parça ızgara somon ve 1 tabak haşlanmış sebze
YATMADAN ÖNCE: 1 bardak diyet ılık süt
NOTLAR: Diyet bile olsa kola yasaklanmış 25 litre su içilecek Acıktıkça kabak çorbası hür Tuz harcamak yasaklanmış
İŞİN SIRRI KABAK ÇORBASI
4 kabak, rendelenmiş 2 domates, 1 demet maydanoz, 1 demet nane, 1 demet dereotunu akılcı miktarda su ile kaynatın Daha Sonra bu karışımı mikserden geçirin ve acıktıkça için Yağ ve tuzlu yasaklanmış Baharat serbest *