Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şifa Deposu Tavuk Haşlama

Şifa Deposu Tavuk Haşlama
0
39

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
sifa-deposu-tavuk-haslama.jpg

Şifa Deposu Tavuk Haşlama Tarifi İçin Malzemeler

• 6-7 adet tavuk but(siz tavuğun farklı yerlerinden de kullanabilirsiniz)
  • 2 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı un
  • 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz, karabiber, köri
  • Aldığı kadar su

Şifa Deposu Tavuk Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kızgın yağımızda soğanlarımızı kavuralım.
  2. Havuçlarımızı ve 1 yemek kaşığı unu da ekleyerek kavurmaya devam edelim.
  3. Bir miktar su ekleyerek tavuklarımızı tencereye alalım. (ben tavukların derisini aldım)
  4. Bu şekilde 15 dakika pişirelim.
  5. Daha sonra patatesleri sarımsağı ve baharatları ilave ederek pişirmeye devam edelim.Afiyet olsun????.

Şifa Deposu Tavuk Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şifa Deposu Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler Karışık tavuk eti göğüs (but)4 adet olağan havuç  (hazır doğranmış pakette olur)5 adet orta uzunluk patatesYarım adet kuru soğan3 diş sarımsak tuz Terbiyesi için Yarım limon suyu1 tepeleme tatlı kaşığı un Üzerine serpmek için Yarım demet maydanoz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Tavuk But Haşlama (Şifa Deposu) Tanımı İçin Malzemeler 5 orta uzunluk patates2 adet havuç2 orta uzunluk soğan2 diş sarımsak6 adet tavuk butu(1kg)1 çorba kaşığı un1 tatlı kaşığı tereyağMaydanozTuz ,karabiber Tavuk But Haşlama (Şifa Deposu) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Terbiyeli Tavuk Haşlama (Vitamin Deposu) Tarifi İçin Malzemeler 8-10 adet tavuk baget2-3 adet patates2 adet havuç3 diş sarımsakKüçük 1 kase arpacık soğan2 adet defne yaprağı1 adet limon1çay kaşığı karabiber ve tuz Terbiyesi için ; 2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı1 dolu yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Sebzeli Tavuk Haşlama (Lokum Gibi) Tarifi İçin Malzemeler 8 adet tavuk but15 adet bebek patates15 adet arpacık soğan5 adet küçük havuç1 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı tereyağTuzKöriKarabiber5 su bardağı sıcak suİsteğe bağlı sarımsak Sebzeli Tavuk Haşlama (Lokum Gibi)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Tam Bir Şifa Deposu Et Haşlama Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo et(ben kemikli kullandım)4-5 adet patates2 adet havuç2 dış sarımsak Terbiyesi için; 1 yumurta sarısı1 yemek kaşığı unYarım limon Not:ben kemikli et kullandığım için ekstra yağ kullanmadım siz sade etle yaparsanız mutlaka 3-4 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt