Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sigarayı Bırakınca Neler Oluyor

Sigarayı Bırakınca Neler Oluyor
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sigarayı Bırakınca Vucutta Neler Oluyor

Sigarayı Bırakınca Vucutta Olan Değişiklikler Neler

Sigarayı bıraktığınız andna itibaren vucudunuzda oluşan değişiklikler neler hemen oğreniyoruz arkadaşlar bu bilgileri oğrendikden sonra diyeceksiniz ki ben ne diye duruyorum hemen bu sigara illetindne vazgecmeliyimm imagessigarayibirakincaneleroluyor5ad8f58523326gif

20 Dakika sonra, kalp atışları duzene giriyor ve vucut ısısı sigara icmeyen bir insanla eşitleniyor

8 Saat sonra, kandaki karbondioksitin %95'i temizleniyor

24 saat sonra, kalp krizi riski azalıyor, Sağlıklı insana yakın duruma geliniyor

2 Gun sonra, tat ve koku alma normal insan gibi hassaslaşıyor

3 gun sonra, nefes almak hissedilir derecede iyileşiyor

3 Ay sonra, akciğerler %30 daha fazla calışıyor; icerisindeki kiri de atmaya başlıyor

1 sene sonra, kalp kafesinden hastalanma riski %50 azalıyor

Daha bekliyecekmisiniz arkadaşlar cevabınız hayır ise tebrikler sağlıklı guzel gunler sizlerin olsun

10 sene sonra, Akciğer Kanseri olma ihtimali hic sigara icmeyen bir insanla denk oluyor

15 sene sonra, kalp ve tansiyon hic sigara icmemiş gibi normalleşiyor

Similar threads

Sigarayı Bırakınca Vücutta Neler Oluyor Sigarayı Bırakınca Vücutta Olan Değişiklikler Neler Sigarayı bıraktığınız andna itibaren vücudunuzda oluşan şansın dönmesi neler anında öğreniyoruz arkadaşlar bu bilgileri öğrendikden sonradan diyeceksiniz ancak ben ne diye duruyorum hemencecik bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Sigarayı Bıraktıktan sonra neler oluyor? Aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuyun ve sizde hemen sigarayı bırakmaya karar verin kesinlikle sağlıklı bir yaşam icin değer diye duşunuyorum yepyeni bir hayata başlamak icin hanuz gec kalmadınız sigarayı bırkaın sevdikleriniizn ve kendinizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Sigara denen illetten kurtulmak icin daha ne beklediğimiiz inanın anlamış değilimOzellikle kitle iltişim araclarında surekli sigaranın zararlarından bahsedilen gunumuzde ayrıca sigara paketlerinin uzerinde bulunan o bakamadığımız resimler olduğu halde insan sağlığına bu kadar ararı bulunan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
332
Sigarayı Bırakınca Neler Değişecek, Sigaranın Etkileri Ne zaman Gecer, imagessigarayibiraktiktansonranelerdegisecek5add2963de44f Sigarayı BırakmaSigara Hakkında, Sigaranın Sağlığa Zararları, Sigarayı Bırakınca Neler Değişecek, Sigaranın Vucuttaki Etkileri Nelerdir, Sigaranın Etkileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Sigarayı Bıraktıktan daha sonra neler oluyor? Aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuyun ve sizde hemencecik sigarayı bırakmaya karar verin kesinlikle sağlıklı bir hayat için bedel diye düşünüyorum yepyeni bir hayata açılmak için hanüz geç kalmadınız sigarayı bırkaın sevdikleriniizn ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
325
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt