Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sigarayı İçmek İsteyen Yönümüz

Sigarayı İçmek İsteyen Yönümüz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sigara bırakmanın yolları
Sigarayı teslim etmek istiyorum
Sigarayı bıraktıktan sonradan hayatımda neler değişecek

Sigarayı bırakmakda keşke başlamak dek kolay olsa Sigarayı bırakmaya çalışan birisi olarak yaşadıklarımdan hissettiklerimden örnekler belirlemek istiyorum bu illetten kurtulmak isteyenlere

İlkgün yaşadıklarımı anlatmam doğrusu imkansız Ramazanın ilk gününü kendime sigarayı vazgeçme günü bildiri ettim ve ilk sahurdan sonradan birdaha sigara içmeyeceğim dedim Ertesi gün her çalan telefonda karşımdakine ağladım sıkıntım akşam yemekten sonradan ben nasıl olurda sigara içmezdim

Akşam içmedim fakat içimde haylaz bir çocuk vardı ve yalnız kalacağım bir yer bulup kimseye göstermeden bir sigara yakma arzusu içindeydi bu çocuk Sigarayla savaştığım yetmiyordu birde kendimle savaşıyordum

sigarayı sevdiğimi ondan caymak istemediğimi söylüyordum sürekli kendime fakat yapmam gerekenin bu olmadığınıda biliyordum

Sigarayı teslim etmek; en düşük sigarayı teslim etmek için gösterilen uğraş değin dayanıklılık ve istikrar ister Bu sayede sigarayı bıraktıktan sonra baştan başlamamak için gerekenleri yerine getirmiş olursunuz

Sigarayı bıraktıktan sonra deri yapınızda ve yüzünüzde meydana gelen o kararmaların azalması, daha beyazlaşmış ve yıpranmamış bir cilt görünümüne geçmesi de inanın sigarayı bıraktıktan daha sonra en fazla hoşunuza giden etkilerden birisi olacaktır
Siz de sigaraya karşısında savaşta saflarda yerinizi almak istiyorsanız ve sigarayı bırakmayı başarabildiyseniz işte bundan sonradan dikkat etmeniz ve uygulamanız gereken altın kurallar :

* Sigarayı niçin bıraktığınızı, kendinize hatırlatın
* Sigara içme isteğiniz çok yoğun ise, daha önce anlatılan yöntemlere başvurun (Derin nefes olmak, su içmek, alıştırma yerine getirmek gibi)
* İçmemeyi başardığınızda, kendinizi ödüllendirin
Bunlara karşın, kendinizi engelleyemediniz ve sigarayı içtiniz Bu durumda ne yapmak gerekir ?
* Düş kırıklığına kapılmayın
* Kendinizi fazla suçlamayın
* Başaramadığınızı düşünerek mücadeleden vazgeçmeyin
* Bu durumun nikotin bağımlılığından kaynaklandığını hatırlatın
* İçmemeyi sürdürün *

858,480Konular
981,428Mesajlar
29,592Kullanıcılar
XansanSon üye
Üst Alt