Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıhhat ocağı çalışma saati 16.00 ?

Sıhhat ocağı çalışma saati 16.00 ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Geçenlerde aile hekimine gitttim Saat 1620 civarı Adam bak kapının dışına 1600 yazıyor son saat dedi böylece rapor var nasıl yetiştircem dedi Sesini yükseltmediği için ve sevdiğim ilgili bir hekim olduğu için tartışma girmedim Neyse, yazılacak ilaçlar vardı Uzmanın yazdığı reçete ettirememiştim onları reçetee etti Kusura bakmayın dedim işlenmiş kayda değer değil lakin dikkat et bi daha oysa sefere dedi

1700'a kadar tetkik elde etmek hakkım yok mi? Alıştırma saatlerinde bi değiştirme oldu da benim mi haberim yok?

Similar threads

Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Organize hata örgütü başkanı olmakla suçlanan Sedat Peker, 9. görüntüsünü 'Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil, direndikçe büyürüz' başlığıyla yayınladı.  Bu videoya ihalelerde dönen rüşvet ve yolsuzlukları anlatarak başlayan Peker, Metin Külünk'e para verdiği argümanına da değindi ve "Ben kimseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HaberTürk’te yayınlanan programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Katıldığı canlı yayında Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bizim için hayati bir meseledir. Tümüyle hukuki mücadelemizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt