Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Simit Değerlendirmece

Simit Değerlendirmece
0
27

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
simit-degerlendirmece.jpg

Simit Değerlendirmece Tarifi İçin Malzemeler

• 1 adet ortadan ikiye bölünmüş simit
  • 1 yemek kaşığı dolusu oda ısısında tereyağ
  • 2 diş ezilmiş sarımsak
  • 1 avuç doğranmış maydanoz
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 10 dilim sucuk
  • 1 dilim küp küp doğranmış beyaz peynir (Ben ezine kullandım)
  • Yarım çay bardağı ufalanmış ceviz içi

Simit Değerlendirmece Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tereyağ, sarımsak, maydanoz ve kaşar peyniri bir kapta iyice ezerek karıştıralım.
  2. Ortadan ikiye ayırdığımız simidin tabanına bu karışımdan bol bol sürelim.
  3. Üzerine, sucuk dilimleri ve beyaz peynir yerleştirip, ceviz serpiştirelim.
  4. Önceden iyice ısıtılmış 185 derece fırında sucuklar pişip beyaz peynirler eriyene kadar bekletelim.
  5. Sıcak sıcak servis edelim???? Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ❤.
Simit Değerlendirmece Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Nefis Simit Tava Tanımı İçin Gereçler 1 adet simit12 dilim sucukYarım su bardağı kaşar peynir2 ince dilim beyaz peynirYarım yemek kaşığı tereyağı Nefis Simit Tava Tanımı Yapılışı Tereyağını tavada eritip sucukları yerleştirelim. Güzelce kızartalım. Ben biraz kuru seviyorum sucuğu siz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Simitte Omlet Tanımı İçin Materyaller 2 büyük uzunluk simit (tarifi mevcut)7-8 dilim pastırma ( sucuk, sosis, salam da olur)4-5 dilim kaşar peyniri5 çorba kaşığı tereyağı4 adet yumurtaTuzKekikPul biber Simitte Omlet Tanımı Yapılışı Sayfada paylaşılan tarife nazaran ebatları büyükçe simit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Yumurtalı Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi İcin Malzemeler *1 adet Simit *10 dilim kadar Sucuk *1 adet Yumurta *3 yemek kaşığı kadar rendelenmiş Kaşar Peyniri *1 yemek kaşığı Tereyağı Yumurtalı Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Yapılışı Lezzetli mi lezzetli bir simit yemek istiyorsanız buyrun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Milföyden Simit Börek Tanımı İçin Gereçler 4 adet milföy1 çay bardağı su1 yemek kaşığı pekmezKüçük 1 kase susamKüçük 1 kase beyaz peynir ya da kaşar Milföyden Simit Börek Tanımı Yapılışı Milföy hamurlarını ortadan ikiye kesiyoruz. Bir karenin dört kenarına istenilen peyniri koyuyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Milföyden Simit Tanımı İçin Materyaller Milföy(ben 3 tane yaptım sayı size kalmış)3 dilim beyaz peynir ( iç materyal isteğe nazaran değişebilir)1/2 (yarım) su bardağı pekmez1/2 (yarım) su bardağı susam Milföyden Simit Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle susamlar küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,481Konular
981,444Mesajlar
29,608Kullanıcılar
diyar123Son üye
Üst Alt