Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Simit Tadında Mini Milföy Börek

Simit Tadında Mini Milföy Börek
0
40

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
simit-tadinda-mini-milfoy-borek.jpg

Simit Tadında Mini Milföy Börek Tarifi İçin Malzemeler

• 5 kare milföy
  • Beyaz peynir
Üzeri için:
  • 1 tatlı kaşığı pekmez
  • 2 yemek kaşığı su
  • Kavrulmuş susam

Simit Tadında Mini Milföy Börek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Evde kalan milföylerinizi değerlendirmek için çok basit,pratik ve lezzetli bir tarif kahvaltılarınızda yada misafirlerinize yapabilirsiniz.
  1. Öncelikle buzluktan milföy hamuru çıkarılır.
  2. Biraz eriyince kare şeklinde olan milföy 4 parçaya kesilip ortalarına peynir koyulur.
  3. Mantı kapatır gibi kapatıp ters verilir.
  4. Üst kısmı pekmezli su karışımına batırılıp kavrulmuş susama batırılır(normal susamda olur,yada susamınız beyaz ise bir tava içerisinde yakmadan kavurabilirsiniz,ben öyle yaptım.
  5. Tepsiye dizilip 180 derece fırına verilir. Kızarana kadar pişirilir.
  6. Soğuyunca servis edilir. Ben 5 kare milföy hamurundan 20 mini börek elde ettim malzemeleri çoğaltabilirisiniz. İçine patates,kıyma vs. Koyabilirsiniz.Ben kullanmadım.
Simit Tadında Mini Milföy Börek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Simit Tadında Milföy Börek Tanımı İçin Materyaller 6 adet milföy4 -5 dilim kaşar3- 4 adet sosis Üzeri için; 1 kase kavrulmuş susam2 çorba kaşığı pekmezYarım çay bardağı su Simit Tadında Milföy Börek Tanımı Yapılışı Öncelikle milföyleri buzluktan çıkartıp 10 -16 dakika yumuşamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Pratik Pizza Tadında Milföy Börek Tanımı İçin Gereçler 8 adet kare milföy börek1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniriÇeyrek kangal sucuk1 adet çekirdekleri alınmış domates1 adet sivri biberÇay kaşığının ucuyla karabiberBir fiske kekikTuz Üzerine sürmek için; Yumurta sarısı1 çorba kaşığı sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Simit Tadında Milföy Böreği Tarifi İçin Malzemeler *1 paket Milföy hamuru *3 kaşık süzme beyaz peynir *3 kaşık lor peyniri *Pekmezli su *Susam *Maydanoz, pul biberi Simit Tadında Milföy Böreği Tarifi Yapılışı İç harcı için süzme peynir, lor peyniri karıştırıyoruz Doğramış olduğumuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Milföy Tadında Çıtır Börek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yufka İç harcı için 2-3 adet patates1 adet küçük soğan1 tatlı kaşığı salça Sosu için ; 1 su bardağı sıvı yağ1 yumurta akı (Sarısını üstü için kullanacağız)1 adet sade maden suyu Milföy Tadında Çıtır Börek Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Milföy Şekli Şahane Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket 10 lü milföy hamuru300 gram beyaz peynir15 adet mini sosis2 adet yumurta sarısı üzerine sürmek için Hamur açmak için Un Milföy Şekli Şahane Börek Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Milföylerimizi paketten çıkaralım buzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,496Konular
981,606Mesajlar
29,708Kullanıcılar
beytoo7kSon üye
Üst Alt