Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinan çetin'den ilginç açıklama!

Sinan çetin'den ilginç açıklama!
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sinan çetin'den acayip tanımlama! Sinan Çetin bu açıklamalarla herkesi şaşırttı Haberimize geçelim OYUNCU EDINMEK İÇİN ILGINÇ TEKLİFLER! 1548610758 1548610758 sinancetindenilgincaciklama5c4deccad496dsinancetindenilgincaciklama5c4deccad496d http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabercetinin&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SİNAN ÇETİN, ŞAN MERAKLILARININ TACİZLERİNDEN YILMIŞ DURUMDA 'VÜCUDUM GÜZEL, GELEYİM Mİ?' DİYE SORUYORLAR, TELEFONU YÜZLERİNE KAPATIYORUM' DİYOR Meşhur yönetmen Sinan Çetin, TRT Dergisi'ne, şöhret peşindeki genç kızların kendisini nasıl bıktırdığını anlattı Ufak bir rol kapıp, kendini göstererek şan olmayı amaçlayanların bir zamanlar yalnızca yolda görünce önünü çevirmekle yetindiğini söyleyen Çetin, 'Bundan Böyle işi ilerlettiler Yeni taktikleri var' dedi NUMARAMI BULDULAR Sinan Çetin, 'oyuncu adayları'nın telefon numarasını bulmayı başardığını, bu durumun da çekilmez hale geldiğini anlattı Çetin, bu 'tacizler'le nasıl başa çıkmaya çalıştığını da şöyle açıkladı: 'Sürekli telefonla arıyorlar Açıyorum; karşımdaki kişi 'Sinan Ağabey, Adana'dan arıyorum Çok güzelim Vücudum da fazla güzel, bir geleyim mi?' diye soruyor pek çok daralıyorum ki Bundan Böyle sabrımın son noktasındayım 'Gelme' deyip telefonu suratlarına kapatıyorum Bundan Böyle, tanımadığım numaraları açmıyorum Yanlışlıkla açarsam da, konuşmuyorum Fakat yılmıyorlar, her gün onlarca kişi bu amaçla arıyor'  

858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt