Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sinem Kobal twitter sayfasını neden kapattı.?

Sinem Kobal twitter sayfasını neden kapattı.?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sinem Kobal twitter sayfasını kapattı
Sinem Kobal twitter hesabını niçin kapattı

Sinem Kobal twitter sayfasını niçin kapattı?

Sinem Kobal bugün twitter sayfasını kapattı

21 bin takipçisi bulunan Kobal, Twitter sayfasını kapatma kararı aldığını belirterek şu açıklamayı yaptı;

Yeter artık fazla sıkıldım gerçekte bu konulardan Twitter'ı kapatacağım Fazla sıkıldım Israrlarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim Lakin sahiden bu tarz şeylerin içinde olmaktan çok sıkıldım Zaten bir süredir yapılan saygısızlıklardan yanlamasına dertliydim, şikayetçiydim 21000 kişiden fazla özür dileyerek kapatmak istiyorum hesabımı Facebook Fan Sayfası'ndan yine sizlerle iletişim içinde olmaya devam edeceğim zaten Keza olur ya ileride her yerde açarım, sizleri çok seviyorum

Çok tesekkür ederim, bir sürü mention geldi, fazla mutluluk verici, hatta duygulandım birazcık da Gitmeden merak ettiklerinizi sorun o vakit, ben de cevaplayayım elimden geldiğince, soruyanıt gibi bir şey yapmış olalım, merak ettiklerinizi de öğrenmiş olursunuz Özleyeceğim sizi

seçme parça *

858,528Konular
981,475Mesajlar
31,394Kullanıcılar
tahaudwihsSon üye
Üst Alt