Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sınıfımdaki gizemli kıza nasıl yakınlasabılırım?

Hoş geldin! flag3474 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
sınıfımdaki gizemli kıza nasıl yakınlasabılırım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
unıversıte 1 sınıf ogrencısıyım arkadaslar sınıfta hıcbır erkekle zorunlu olmadıkca konusmayan bı kız var hoslanıorum ben bu kızdanzor bırısı sanırım cunku kımseyle muhabbetı değil blmıorum belkı de bu yuzden hoslanıorum cok sık olmasa da arada sırada goz goze gelıoruzarkadas olarak nasıl yakınlasabılırım bı mektep cıkısı evıneyurduna gıderken eslık etsem vahşi mı durur hos mu karsılanır? ne tepkı verır bllı degıl cunku ben de tpıme gvenırımfazla konuskan bırısı degılımfaceden falan demeyın lutfen denedım ve face değil kızın
minik bır soru daha kız bıraz nasıl anlatayım kendı alemınde bırısıfazla şık goruncem kaygısı yok boyle kızlar dırek cıddı ılıskı ararancak bnm tıpım bıraz ucuk gıbıyapılı saclar kupe vs ancak bn de boyle bırısı arıorum ve cddı svglı arıorumkızın benı artıst gıbı gormemesı mı gerekır? dezavantaj mıdır hos gorunmek bu tıp kızlara karsı?

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt