iltasyazilim
FD Üye
unıversıte 1 sınıf ogrencısıyım arkadaslar sınıfta hıcbır erkekle zorunlu olmadıkca konusmayan bı kız var hoslanıorum ben bu kızdanzor bırısı sanırım cunku kımseyle muhabbetı değil blmıorum belkı de bu yuzden hoslanıorum cok sık olmasa da arada sırada goz goze gelıoruzarkadas olarak nasıl yakınlasabılırım bı mektep cıkısı evıneyurduna gıderken eslık etsem vahşi mı durur hos mu karsılanır? ne tepkı verır bllı degıl cunku ben de tpıme gvenırımfazla konuskan bırısı degılımfaceden falan demeyın lutfen denedım ve face değil kızın
minik bır soru daha kız bıraz nasıl anlatayım kendı alemınde bırısıfazla şık goruncem kaygısı yok boyle kızlar dırek cıddı ılıskı ararancak bnm tıpım bıraz ucuk gıbıyapılı saclar kupe vs ancak bn de boyle bırısı arıorum ve cddı svglı arıorumkızın benı artıst gıbı gormemesı mı gerekır? dezavantaj mıdır hos gorunmek bu tıp kızlara karsı?
minik bır soru daha kız bıraz nasıl anlatayım kendı alemınde bırısıfazla şık goruncem kaygısı yok boyle kızlar dırek cıddı ılıskı ararancak bnm tıpım bıraz ucuk gıbıyapılı saclar kupe vs ancak bn de boyle bırısı arıorum ve cddı svglı arıorumkızın benı artıst gıbı gormemesı mı gerekır? dezavantaj mıdır hos gorunmek bu tıp kızlara karsı?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.