teknolojiuzmani
FD Üye
Şipşak Burçak Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 3 lü paket burçak bisküvi
- 1 paket krem şanti
- 1 paket çikolata sos
- 1 bardak süt ıslatmak için
- Hindistan cevizi, fındık
Şipşak Burçak Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle ben hazır küçük kağıt kek kalıplarını kullanıyorum kullanmayabilirsiniz de size kalmış.
- 3 kat olacak halde bisküvileri sütle ıslatıp ,aralarına 1 tatlı kaşığı krem şanti koyup kapatıyoruz .
- En üzerine yalnızca çikolata sos 1 -2 kaşık döküp kenarlardan taşmasını sağlıyoruz.
- İsterseniz ortalarına damla çikolata ,muz kesimleri da ekleyebilirsiniz.
- Üzerini istediğiniz üzere süsleyin.
- Bir kaç saat bekletip o denli servis yapın akşamdan da yapılabilirsiniz.