
Şipşak Kedidilli Tatlı Tanımı İçin Gereçler
- 12 tane kedidili
- 4 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 paket şekerli vanilin
- Kakao
Şipşak Kedidilli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Süt,un nişasta materyallerimizi ocağa alıp karıştırıyoruz.
- Kaynamaya başlayıp kıvam alınca tereyağ ve vanilini ekliyoruz.
- Ocaktan alıp birinci sıcağı çıktıktan sonra(5dk kadar) küçük modüllere ayırdığımız kedidillerini muhallebinin içine döküp karıştırıyoruz.
- Sunum tabaklarına döküp soğuyunca servis edebilirsiniz.