bilgisayarci
FD Üye

Şipşak Kruvasan Tanımı İçin Materyaller
- 10 yaprak milföy hamuru
- 1 adet yumurta
- Susam
Şipşak Kruvasan Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Buzluktan çıkardığımız ve yumuşamış milföy hamurlarını çapraz biçimde keselim.
- Rulo yaparak kruvasan formunu verelim.
- Not: isterseniz bu etapta sarmadan evvel içine nutella yahut reçel sürebilirsiniz yada kaşar peyniri koyabilirsiniz.
- Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim ve üzerlerine çokça yumurta sarısı sürelim.
- Son olarak üzerlerine dileğiniz nazaran çörek otu yahut susamla süsleyebilirsiniz, ben susamlı tercih ettim.
- Evvelden ısınmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun