Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şipşak Patlıcan Kavurma

Şipşak Patlıcan Kavurma
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sipsak-patlican-kavurma-4.jpg

Şipşak Patlıcan Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • 3 adet patlıcan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Orta uzunluk 2 adet domates
  • Tuz

Şipşak Patlıcan Kavurma Tanımı Yapılışı

  1. Patlıcanların tüm kabuklarını soyuyoruz yağı kızdırıyoruz ve patlıcanları içine atıyoruz.
  2. Tuzu ekleyip yağı her yerine değecek halde karıştırıp kapağı kapatıyoruz.
  3. Patlıcanların daha çabuk yumuşaması için kapağı kapalı tutuyoruz lakin daima açıp karıştırıp kapatıyoruz. Zira patlıcan yağı çabuk çekeceğinden patlıcanları yakmamaya çaba edelim.
  4. Patlıcan düzgünce yumuşayınca domatesleri altına hakikat getirip üzerine patlıcanları getiriyoruz.
  5. Domateslerin kabuğu soyulacak.
  6. Domatesler yumuşayınca birlikte karıştırıp piştikten sonra alıyoruz.
  7. Hem hoş hem de pratik bir tanım. Patlıcan severlerin vazgeçemeyeceği hoş bir tanım. Fotoğraflarla ayrıntılı gösterilmiştir.Afiyet olsun ????.
 
858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt