Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şipşak Pratik Pişi Tarifi

Şipşak Pratik Pişi Tarifi
0
46

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
sipsak-pratik-pisi-tarifi.jpg

Şipşak Pratik Pişi Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz u
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
Kızartmak için
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Şipşak Pratik Pişi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Un hariç bütün materyalleri bir yoğurma kabına alın karıştırın azar azar unu ek edin yumuşak bir hamur elde edin.
  2. Hamurdan portakal büyüklüğünde modüller koparıp elinizle yuvarlayın.
  3. Tezgah üzerinde un yardımıyla elinizle bastırarak tabak büyüklüğünde acın.
  4. Tavaya sıvı yağın yarısını koyun ocağa alın kızgın yağda pişileri önlü gerili kızartın.
  5. Yağ azaldıkça geri kalan yağı ek edin. Afiyet olsun.
 

Similar threads

Şipşak Pişi Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta2 çay bardağı süt1 tatlı kaşığı tuzYarım demete yakın maydanoz2 adet kabartma tozu250 gr lor peynirAldığı kadar un 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı Kızartmak için Sıvı yağ Şipşak Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Şipşak Pişi Tanımı İçin Gereçler ️ 1 çay bardağı ılık süt️1 paket kabartma tozu️1 çay kaşığı tuz️2 çay kaşığı şeker️2 yemek kaşığı sıvı yağ️2 su bardağı un (Yaklaşık olarak) Kızartmak İçin Sıvı yağ Şipşak Pişi Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Un hariç gereçleri yeterlice karıştırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Şipşak Pişi (5 Dakikada Kızartmaya Hazır) Tanımı İçin Materyaller Fotoda göründüğü kadar yapmak için: 1 su bardağı yoğurt2 yumurta1 paket kabartma tozuAlabildiği kadar un (kıvamı kulak göğsü olacak)Tuz Kızartmak için; Sıvı yağ Şipşak Pişi (5 Dakikada Kızartmaya Hazır) Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Yağ Çekmeyen Şipşak Pişi Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 pk kabartma tozuTuzYarım su bardağı yoğurtÇeyrek su bardağı sıvı yağAlabildiğince un Kızartmak için: Çok az sıvı yağ Yağ Çekmeyen Şipşak Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm gereçler katılır hamur elde edilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Pratik Mayasız Pişi Tanımı İçin Materyaller 1 tane yumurta3 dolu yemek kaşığı yoğurt2 tatlı kaşığı silme tuz1 tatlı kaşığı tozşeker1 paket kabartma tozuYarım su bardağı ılık suAlabildiği kadar un Kızartmak için : Sıvı yağ Pratik Mayasız Pişi Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt