
Şipşak Tatlı Creme-Ole Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket muzlu creme-ole ( marketlerde bulabilirsiniz)
- 1 paket çikolata sos
- 2.5 su bardağı süt
- 2 adet orta boy muz
- 1 adet hazır kakaolu kek
- Üzerini dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz
Şipşak Tatlı Creme-Ole Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Çikolata sosumuzu pakette yazdığı gibi pişirelim soğumaya bırakalım.
- Soğurken kabuklanmaması için ara ara karıştıralım.
- Kekimizi elimizle ufalayalım. Bardaklarımıza paylaştıralım.
- Üzerine muzlu crem-ole den ekleyelim.
- Muzları ortadan ikiye kesip dilelim bardaklara yerleştirelim.
- Üzerine bir kat daha kek ve crem-ole ekleyelim.
- Soğuyan çikolata sosumuzu da bardaklarımıza koyalım.
- Dilediğimiz gibi süsleyelim. Dolapta soğumaya bırakalım.
- Ben fındık,rulokat ve pul çikolata ile süsledim.Afiyet olsun.
Not : eğer hemen sunmanız gerekiyor ise bir 10-15 dk kadar dolapta kalması yeterli olacaktır.
Not : ben ufak bardaklarda yaptığım için ölçüleri bu şekilde. Daha porsiyonu büyük yapacaksanız crem-ole,kek ve muz miktarını arttırabilirsiniz.
Şipşak Tatlı Creme-Ole Tarifi Fotoğraflı Yapılışı