Şipşak Yumurtalı Kabak Tanımı İçin Gereçler
- 1 tane kabak ufak ufak doğranmış
- Yarım kapya biber
- 1 adet yumurta
- 1 tutam maydanoz
- 1 çorba kaşığı tereyağı veye sıvı yağ
- Az tuz ,kara biber, isteğe nazaran pul biber
- 1 diş sarımsak
Şipşak Yumurtalı Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yağımızı tavaya alalım .
- İçine doğranmış kabak ve biberi ek edelim.
- Sarımsağı rendeleyelim kavuralım.
- Tuzunu ,baharatını ek edelim.
- Yumurtayı kıralım.
- Maydanozu katalım ve yumurta pişene kadar karıştıralım.
- Tabağa alalım, deneyecek olanlara afiyet olsun bu kadar kolay ve çabuk.