Resimli Şiş Borek (Mantı) Tarifi
Şiş Borek (Mantı) nasıl yapılır
GEREKLİ MALZEMELER
nane, kuru tarhun
1 corba kaşığı tereyağı
1 cay bardağı erişte
1 su bardağı mantı
1 kase tuzlu suzme yoğurt
1 su bardağı nohut
1 kuru soğan
zeytinyağı
1 avuc pirinc
imagessisborekmantitarifiresimli5ad42aebf144f
Hazırlanışı
Soğanı piyaz gibi doğrayın yağda bir iki dondurun Ustune haşlanan nohutu, pirinc, erişte ve mantıyı ekleyin Ustune su(sıcak) ekleyerek pişirin Yoğurdu su ile biraz cırpın Yemeğin suyundan biraz ekleyin ve ılıtıp yemeğe tekrar dokun Tavada tereyağını kızartın ve ustune tarhun ve nane ekleyin ve elde ettiğiniz sosu corbaya ekleyin Altını kapatın
Şiş Borek (Mantı) nasıl yapılır
GEREKLİ MALZEMELER
nane, kuru tarhun
1 corba kaşığı tereyağı
1 cay bardağı erişte
1 su bardağı mantı
1 kase tuzlu suzme yoğurt
1 su bardağı nohut
1 kuru soğan
zeytinyağı
1 avuc pirinc
imagessisborekmantitarifiresimli5ad42aebf144f
Hazırlanışı
Soğanı piyaz gibi doğrayın yağda bir iki dondurun Ustune haşlanan nohutu, pirinc, erişte ve mantıyı ekleyin Ustune su(sıcak) ekleyerek pişirin Yoğurdu su ile biraz cırpın Yemeğin suyundan biraz ekleyin ve ılıtıp yemeğe tekrar dokun Tavada tereyağını kızartın ve ustune tarhun ve nane ekleyin ve elde ettiğiniz sosu corbaya ekleyin Altını kapatın