Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SİTE PANELDE AÇILMIYOR

Hoş geldin! Serdar1980 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
SİTE PANELDE AÇILMIYOR
2
558

mrt

FD Üye
Etkileşim
37
F-D Coin
0
site panelde kurulu aktif iken açılmıyor bu şekilde hata veriyor ne yapılması gerekiyor

Hmmm… Bu sayfaya ulaşılamıyor​

ana bilgisayar adında yazım hatası olup olmadığını kontrol edin.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

admin

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Modaratör
Etkileşim
3,941
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
3,884
Hangi site açılmıyor

• Beğen
Tepkiler: mrt

Similar threads

Bing arama motoru ozellikleri Bing arama motoru hakkında tum detaylar arama ipucları ve yetenekleri bu yazıda bulacaksınız Bing bir arama motorudur Microsoft tarafından ′ un ortalarında “Kumo adıyla calışmalarına başlandı Bing kamuoyuna durulurken bu arama motoru “alışkanlıklarınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
NVIDIA grafik kartlarının kullanan birçok kişi, denetim masasının açılmadığını bildirmektedir. Bu hata, Windows 7’den Windows 10’a kadar birçok Windows sürümlerine yayılmıştır. Bu nedenle son zamanlarda NVIDIA denetim masası açılmıyor, nvidia denetim masası gözükmüyor ve nvidia denetim masası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
arkadaşlar bedne intel d915pbl marka ana kart var herşeyim iyiydi arkadaş geldi biosu güncelleyelim bilgisayar daha iyi çalışır dedi bazı bağlantı problemlerri yaşıyodum ağ ve internete tamam dedim benim anakartın son sürümünü yükledik ana netcad vardı kırık çalışmıyor hemde öyle uyuz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Metin2 oyununun sunucuya bağlanırken hata vermesi aslında bir tek sizin değil neredeyse bütün oyuncuların an az bir kez karşılaştığı bir durumudur. Bu sorun ile karşılaşan insanlar genelllikle metin2 sunucuya bağlanırken hata çözümü ve metin2 hata veriyor gibi kelimeleri çokça aratıyorlar. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
517
Bilhassa pandemi sürecinde ağırlaşmak zorunda kaldığımız internet; günlük işlerimizden, eğlencemize kadar her yerde, artık hayatımızın tümü olmuş durumda. Her an gereksinimimiz olan internete erişim sorunu yaşamak ise kullanıcıları sıkıntıdan çıkaran problemlerin başında geliyor. Muhtemelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,505Konular
982,613Mesajlar
33,037Kullanıcılar
link67Son üye
Üst Alt