bilgisayarci
FD Üye

Siverek Tava Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet kapya biber
- 1 adet patates
- 1 adet patlıcan
- 5 adet domates
- 4-5 tane yeşil biber
- 750 gram dana kuşbaşı et
- 1 diş sarımsak
- Pul biber
- Tuz
- Sıvı yağ
Siverek Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Et hariç tüm gereçleri küp küp doğrayıp, yağ ve bahartla harmanlıyoruz.
- Fırın tepsisine yerleştirdikten sonra üstüne yağlı kağıt seriyoruz.
- 200 derece evvelden ısıtılmış fırında etler yumuşayana kadar pişiriyoruz. Herkese afiyet olsun (Dilerseniz içine en son közlenmiş biber ve patlıcan da ortasına koyabilirsiniz)