Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sivilce Lekelerine Doğal Cozumler

Sivilce Lekelerine Doğal Cozumler
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sivilce Lekelerine Doğal Cozumler olarak en etkilileri bitkisel olanlardır bunu ben bizzat deneyerek gordum onceleri kimyasal ilac formatında urunler kullanıyodum ama işe yaramadı hatta Almanyadan bile krem getirmiştim olmadıBu kadar uğraşmamın nedeni ergenlik yaşım gecmesine rağmen hala sivilce oluşması ve iz bırakması

Herneyse benden bahsetmeyip konumuza donelim her zaman gittiğim guzellik merkezindeki kız bana bir cok markanın urettiği heryerde olduğunu soylediği Herbal Salyangoz Kremi kullanmamı onerdi hem sivilcelere cozum olacağını soyledi hemde izleri yok edeceğini kızıda epeydir tanıdığım icin innaıp uyguladım sonuc 2 ay icinde cok başarılı oldu bir daha gitiğimde bahşiş bıraktım kıza tabi

Birde bir uyarı guzellik uzmanı kız dan bana geldi yaptı her marka iki tip uretiyormuş normal ve Herbal Herbal zaten doğal demekmiş herbal olanları diğerlerinden cok daha etkilimiş nedeni uretim tekniğinden dolayı icerik korunuyormuş bunu ben test etmedim kız soyledi diye zaten herbalden başladım işe

858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt