iltasyazilim
FD Üye
merhaba, sivilcelerim için cildiyeye gittim bana isotrexin,acnegun sabah ayrı ve akşam ayrı krem ve haftada 3 gun kullanmam ıcın antibiyotik verdi yılbaşında 1ayım olcak ve çare sürecim 4 ay alt bende çabuk etki beklemiyordum acayip bir şekilde 15gunde aşırı bi geçme oldu yanaklarımdaki sivilceler nerdeyse geçmişti bugunlerde hiç olmayan yerlerde bile çıkmaya başladı hemde ucu beyaz beyaz neyseki benım sıkma veya patlatma gibi bir alışkanlıgım kesinlikle yok ellemiyorum lakin yüzümde sivilce olmayan yerlerin şahane temizlendını farkettim bembeyaz duruyor fakat o sivilcelerin fazla belirlemesi ve daha çok çıkması beni rahatsız etti sizce tedaviye devam etmelimiyim? gittiğim 4 hekim belkide daha fazladır hiç biri doğru duzgun bakıp zorunlu önlemi almamı sağlamıyor gittiğim 23 doktor yüzüme bile bakmamıstı kutup hap yazıp göndermişti bu pek değildi lakin bilmiyorum daha çok zarar vermesinden korkuyorum ilaçların varmı bilgisi olan ilaçlar hakkında ve çare süreci hakkında cevap ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim herkeze iyi akşamlar