iltasyazilim
FD Üye
Kara Üzümün Faydaları Nelerdir
Kara üzüm, çekicilik iksiri, gerçek beyin besini ve zayıflamak için yapılan rejimlerin asıl ürünüdür
Kara üzüm tıpatıp aspirin gibi kanı sulandırdığından koroner yürek hastalıklarına aleyhinde insanları koruyucudur
Kara üzümün kabuğunda bulunan ve fitoaleksin grubu bileşiklerden olan resveratrol vücutta kanser oluşumunu engeller
Bazı karaciğer rahatsızlıkları ve anemi tedavisinde de etkilidir
Kara üzüm, içerdiği meyve asitleri ve lifli yapısından nedeniyle mideye zarar vermeksizin böbrek ve bağırsak sisteminin düzenli çalışmasını sağlar ve kanın temizlenmesi için asistan olur
Kara üzüm, vücuttaki yağların erimesi için asistan olur
Kara üzüm, vücudu virüslere aleyhinde daha dirençli hale getirir
Kara üzümün kabuk ve çekirdekleri bağırsak metabolizmasını hızlandırır
Kara üzüm, cildin taze ve pak bir görünüş almasında etkilidir
Öğleden daha sonra yenilen bir salkım kara üzüm ya da içeceğiniz bir kadeh taze sıkılmışüzüm suyu vücudu ve beyin hücrelerini zindeleştirir
Bir kilo üzüm, bin 150 gram süt, 390 gram et, 300 gram ekmek ve bin 200 gram patatese eşdeğerdir
Kara üzüm Amino asitler, B vitaminleri (B1, B2), mineraller, potasyum, magnezyum ve demir içerdiğinden bağışıklık sistemini kuvvetlendirir
Kara üzüm içeriğindeki doğal fruktoz baştan sona vücudun harcadığı enerjinin kısa sürede depolanması için etkili olur
Kara üzümün içeriğindeki magnezyum insanın meslek verimliliğini arttırır
İçeriğindeki asitler ( tartarik, sitrik , malik, süksinik, fumarik , pyruvik , oxaglutarik, gliserik, glikolik, dimetilsüksinik, shikiminik ve guinik asit ) mideye zarar vermeden böbreklerin ve karaciğerin çalışmasını hızlandırır
Kara üzüm İçerdiği bioflavonoidler sebebiyle C vitamini aktivitesini çoğaltır
Kara üzüm Alerji ve kireçlenmelerde irin oluşumuna engel olur
Kara üzüm besinlerin parçalanması neticesinde oluşan bağımsızlık radikallerin kılcal damarların duvarlarına saldırmasına karşı dinç bir antioksidant devir üstlenerek düşük yoğunluktaki lipoproteinlerin (LDL) kılcal damarlar içinde birikmesini engeller
Kara üzüm hücrelerde değişim sonucunda ot gibi yaşama oluşmasına izin verebilecek gözenekli olan için moleküller üzerine serbest radikallerin saldırılarını bloke eder ve sonuç olarak kanser oluşumunu engeller *
Kara üzüm, çekicilik iksiri, gerçek beyin besini ve zayıflamak için yapılan rejimlerin asıl ürünüdür
Kara üzüm tıpatıp aspirin gibi kanı sulandırdığından koroner yürek hastalıklarına aleyhinde insanları koruyucudur
Kara üzümün kabuğunda bulunan ve fitoaleksin grubu bileşiklerden olan resveratrol vücutta kanser oluşumunu engeller
Bazı karaciğer rahatsızlıkları ve anemi tedavisinde de etkilidir
Kara üzüm, içerdiği meyve asitleri ve lifli yapısından nedeniyle mideye zarar vermeksizin böbrek ve bağırsak sisteminin düzenli çalışmasını sağlar ve kanın temizlenmesi için asistan olur
Kara üzüm, vücuttaki yağların erimesi için asistan olur
Kara üzüm, vücudu virüslere aleyhinde daha dirençli hale getirir
Kara üzümün kabuk ve çekirdekleri bağırsak metabolizmasını hızlandırır
Kara üzüm, cildin taze ve pak bir görünüş almasında etkilidir
Öğleden daha sonra yenilen bir salkım kara üzüm ya da içeceğiniz bir kadeh taze sıkılmışüzüm suyu vücudu ve beyin hücrelerini zindeleştirir
Bir kilo üzüm, bin 150 gram süt, 390 gram et, 300 gram ekmek ve bin 200 gram patatese eşdeğerdir
Kara üzüm Amino asitler, B vitaminleri (B1, B2), mineraller, potasyum, magnezyum ve demir içerdiğinden bağışıklık sistemini kuvvetlendirir
Kara üzüm içeriğindeki doğal fruktoz baştan sona vücudun harcadığı enerjinin kısa sürede depolanması için etkili olur
Kara üzümün içeriğindeki magnezyum insanın meslek verimliliğini arttırır
İçeriğindeki asitler ( tartarik, sitrik , malik, süksinik, fumarik , pyruvik , oxaglutarik, gliserik, glikolik, dimetilsüksinik, shikiminik ve guinik asit ) mideye zarar vermeden böbreklerin ve karaciğerin çalışmasını hızlandırır
Kara üzüm İçerdiği bioflavonoidler sebebiyle C vitamini aktivitesini çoğaltır
Kara üzüm Alerji ve kireçlenmelerde irin oluşumuna engel olur
Kara üzüm besinlerin parçalanması neticesinde oluşan bağımsızlık radikallerin kılcal damarların duvarlarına saldırmasına karşı dinç bir antioksidant devir üstlenerek düşük yoğunluktaki lipoproteinlerin (LDL) kılcal damarlar içinde birikmesini engeller
Kara üzüm hücrelerde değişim sonucunda ot gibi yaşama oluşmasına izin verebilecek gözenekli olan için moleküller üzerine serbest radikallerin saldırılarını bloke eder ve sonuç olarak kanser oluşumunu engeller *