Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siyahi Başkan Obama değişim sözü verdi

Siyahi Başkan Obama değişim sözü verdi
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Siyahi Başkan Obama metamorfoz sözü verdi 1549059863 1549059863 siyahibaskanobamadegisimsozuverdi5c54c71b9440fsiyahibaskanobamadegisimsozuverdi5c54c71b9440f http:wwwinternethabercomimagesnews75289 Amerika'da yeni dönem Taraftarlarının karşısına çıkan karizmatik başkan Obama metamorfoz sözü verdi ABD'nin yeni başkanı Obama'dan tarihi hitabe Karizmatik başkan halka umut ve metamorfoz sözü verdi Kampanya döneminde sık kullandığı sözünü baştan etti 'Evet yapabiliriz' Chicago'da taraftarlarına başarı konuşması yapan genç başkan, gelecek nesillere yeni fırsatlar yaratma ve Amerikan rüyasını yeniden kurma sözü verdi Oy vermeyenleri de unutmyan Obama, 'Sizin de başkanınız olacağım' dedi Hitabe sonunda Obama ve yardımcısı Biden'in ailesi sahneye çıkarak halkı selamladı Obama konuşurken seçmenlerin ağladıkları görüldü İşte Obama'nın konuşmasında önemli bölümler: ABD'ye değişim geldi Amerika'nın hala her şeyin olası olduğu bir ülke olduğundan, kurucularımızın rüyasının günümüzde hala canlı olduğundan hala şüphesi olan, demokrasinin gücünü hala sorgulayan birileri varsa, bu gece size cevaptır Amerika'ya başkalaşım geldi, rüya gerçek oldu Umut baştan bugüne taşındı Bu seçimle başardıklarımızla artık ABD'ye metamorfoz geldi Rakiplerine teşekkür etti Gecenin erken saatlerde son derece özel bir telefon aldım Senato McCain'den Onlarla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum Ulusun vaaatlerini yerine getirelim Ortağım Biden'e de teşekkür ediyorum Ailemin kayası ve ulusumuzun yeni first ladysi olmasa bugün burada olamazdım Biliyorum Büyükannem beni izliyor Başarı halka ait Bu zafer sizlere ait Hiçbir zaman unutmayacağım En seçilebilir namzet olmadım Washington koridorlarında yok Charleston'un arkadaki sokaklarında başladık Kendi kuşaklarıyla ilgili yaratılan mitleri reddeden gençlere borçluyuz Bu halkın zaferidir Yarının getirdiği zorlukları biliyoruz Dürüst olup sizleri dinleyeceğim Önümüzdeki yol zorlu ve uzun Zirveye belki 4 yılda tırmanamayacağız lakin size söz veriyorum daima birlikte hayal ettiğimiz noktaya ulaşacağız İçinde bulunduğumuz krizi biliyorsunuz Çocukları Irak'ta olan annelerin ne değin sıkıntılı olduğunu biliyoruz Anne babaları ipotek borçlarını çocuklarının masraflarını düşünüyor Şayet 1 dönemde çözemeyeceğiz fakat hiç bu dek ümit verici olmamıştım Sizlerle bunu başaracağız Sıkıntılar olacak herkes benim politikama katılmayacak Içten olup sizi dinleyeceğim Özelilkle düşünce ayrılığı olunca dinleyeceğim Oy vermeyenlerin de başkanı olacağım Siz olmadan fedakarlık ruhu olmadan bu değişimi yapamayacağız Hepimiz daha sıkı çalışmalı ve birbirini kollamalıyız Olgun olmayan politik davranışlardan uzakta duralım Oyunuzu bana vermediniz lakin sesinizi duyuyorum sizin de başkanınız olacağım 106 yaşında oy kullanan siyah kadını misal gösterdi Amerika değişebilir ve birlikteliğini daha ışık halkası getirebilir Atlanta'da 106 yaşında Nixon Cooper adında bir seçmen vardı Kölelikten hemen sonra doğdu ayrıca bayan olduğu ve renginden dolayı oy kullananazdı Bu kadın 'bundan böyle yapabiliriz' dedi Nefes aldığımız sürece umutluyuz İnsan aya çıktı, Berlin duvarı yıkıldı 106 sene ABD ayrıca karanlık ayrıca de en parlak dönemi fark etti, Yapacağımız fazla şey var Çocuklarımız yaşayacaksa neler görecekler Onlar için fırsat kapıları açmalıyız Hepimiz biriz ve nefes aldığımız süreçe umutluyuz Tanrı sizi korusun tanrı Amerika'yı korusun internethaber  

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt