Siyez Bulgur Pilavı (Fit Sağlıklı) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı siyez bulguru
- 2 su bardağı sıcak su ya da et suyu
- 3 yemek kaşığı domates sosu
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 orta uzunluk soğan
- Tuz
Siyez Bulgur Pilavı (Fit Sağlıklı) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanı küp küp doğrayıp tereyağda kavuralım.
- Domates sosumuzu ekleyip biraz daha kavuralım.
- Yıkadığımız bulguru, sıcak suyu tuzu ekleyip ocağın altını kısıp suyunu çektirelim.
- Ocağı kapadıktan sonra tencerenin kapağının altına havlu peçete koyup demlenmesini bekleyelim. Afiyet olsun????.