Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Siyez Bulguru Pilavı

Siyez Bulguru Pilavı
0
31

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
siyez-bulgur-pilavi.jpg

Siyez Bulguru Pilavı Tanımı İçin Gereçler

  • 2 su bardağı siyez bulguru
  • 1 soğan
  • 1 kaşık biber salçası
  • 1 kaşık tereyağ
  • 2 su bardağı su
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
  • Bir tatlı kaşığı tuz

Siyez Bulguru Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 2 su bardağı siyez bulguru sıcak suyla bir saat ıslatılır.
  2. Öbür tarafta yemeklik doğranmış bir soğan zeytinyağında kavrulur, bir kaşık biber salçası konur salçada kavrulur, tereyağ konup tuz atılır.
  3. Islanan bulgur yıkanıp süzdürülüp salçalı soğana ek edilip biraz kavrulur. 2 bardak su ek edilip kapağı kapalı pişirmeye bırakılır.
  4. Suyunu yarı yarıya çektiğinde ateşi kısılır ve suyunu çekene kadar pişirilip dinlendirilir.
Siyez Bulguru Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,325Kullanıcılar
Üst Alt