Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sİzce bÖle bİr kiza nasİl öneri etmelİyİm ?

Sİzce bÖle bİr kiza nasİl öneri etmelİyİm ?
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
sA

öncelikle okudugunuz icin teşekkür ederim

bizim bütün arka mahallede bir kız var , bu kız evvelden beni seviyordu adam gibi de eminim kız bana bakarken ben kıza hic bakmıyordum kıza bakma gibi bir şey diyordum , yüzüne bile bakmıyordum

ben tanıdıgım bir abim var cok yakın öz abimden bile yakınım onun bakkali var ben aralıksız onun yaninda dururum geleni gideni bilirim bakkala alişveriş yapmaya yani bazen arkadaşlari beni göstermeye gelirdi 1 ay önce felan , bakkalin önüne cünkü beni ne zaman ararsan elbette orda olurdum bakkalin önünde , evlere bakkale 4550 metre felan var

kız evinden pek cıkmıyor cıkarsada kapılarının önunde arkadaşlariyla top oynuyor ve bakkala tek gelmiyor gelirse annesiyle geliyor
ben bu kıza nasil acıLacam

gecen kız bakkala geldi annesiyle cok begendim öyle gözüme güzel gözüktüki , ben bu kıza nasil acilacam
ve önceki davranişilarim haricinde

ben bu kıza nasil acilacam arkadaşlar ?

ne yapmaliyim nasil önerge etmeliyim ?

KIZA ACİLMAM İCİN UYGUN ZAMAN YER DEĞIL , KIZ DİŞARİ FELAN CIKMIYORSA CIKARSA KAPİNİN ÖNÜNE CIKIYOR ARKADAŞLARİ VAR BÜSSÜRÜ , ARADA BAKKALA GELİRSE ANNESİYLE GELİYOR

DIĞER ZAMANDA BAZEN KARŞİLAŞİYORUZ

ben ne yapmaliyim fazla karşilaşmiyoruz

ve ben nasil önerge edicem hala bilemiyorum

MANÂLI : ben kızın karşisindayim örneğin kıza ben sevgimi belli edecek göz temasi ve ya diğer bişi kuramıyorum utaniyorum , ve ya kız derhal yanımdan gecse bile ben kıza bakmam bile yanindan öle robot gibi gecerim

BENİM NE YAPMAM LAZIM FORUMDAŞLARİM

858,505Konular
982,802Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt