Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce hamile olma ihtimalim var mı

Sizce hamile olma ihtimalim var mı
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sizce hamile olma ihtimalim var mı Dört gün önce erkek arkadasımla sürtme yaşadık ama o hiçbir şekilde vajinama boşalmadıda girmedi de cıplakken yüzeysel üst kısmında sürtündü daha ardından üstümü giydikten daha sonra boşaldı o sürtünmw sırasında gebe kalmam gibi bir olasılık yoktur dimi ? İnterntte okudum sürtünürken bile olabilir hamile kalabilirsnz diyor korktum acıkcası sabahta kalktım midem bulanıyo cok kötü karnmda da ağrı olnca irkildim adetine 12 gün falan var ondan ağrı yapıyo olabşlir mi yardım edin ?  

Similar threads

Arkadaşlar Sizce hamile olma ihtimalim nedir? Arkadaşlar adetime 3 gün var ve kasıklarımda ani batmalar oluyorAma fazla ivedi kayboluyor 10 gün kadar öncede adet sancısı gibi kasıklarımda sancı vardı son günlerdede fazla yorgunum ve uykum vardeneme yapmaya bile korkuyorumSizce nezaman test...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
2 Kez adet oldum gebe miyim olanak var mı ? Merhaba ben nişanlımla 12 mayısta sürtünme aracılığıyla bir sevişme yaşadım ve üstüne iki defa adet gördüm ahenkli bir şekilde Hamile olma olasılığım var mıdır? Birde Yumurtlama günümden daha sonra adet takvimime tarafından gebelik ihtimalinin orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Hamile Olma ihtimalim Var mi? Arkadaslar herkese merhaba Agustos 28 gibi dogum kontrol hapi kullanmaya baslamistim 1718 eylulde biraktim kanamam hafif baslayinca asagi yukari 5 gun surdu, adet dongum 2932 gun olarak degisiyor başlıca, sevgilimle 2829 eylul ,12 ekim ve 68 ekim iliskiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt