Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sizce Özür Dilemek mi Daha zor, Özrü Kabul Etmek mi?

Sizce Özür Dilemek mi Daha zor, Özrü Kabul Etmek mi?
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sizce Özür Dilemek mi Daha zorlama, Özrü Kabul Etmek mi? özür arzu etmek özrü benimsemek Sevgili melekler, şöyle bir düşünün canınız dek sevdiğiniz birine kopasıca diliniz durmuyor ve bir söz kaçırıveriyor O laf çıktımı da zaten iş işten geçmiş oluyor ve karşınızdaki insanda müthiş bir hayal kırıklığı Aslında şimdiden pişman oldunuz bile lakin meslek işten geçti Özür dilemeniz gerek Nasıl da zorlama geliyor En yakınınız diye bildiğiniz insan hiç ummadığınız aniden hiç ummadığınız bir yerden sizi vuruyor Pek bir laf ediyor ancak yenilir yutulur değil İçinize oturuyor, üzülüyorsunuz Görünürde o da pişman olmuş ama, geliyor özür diliyor gayet içten İkilemdesiniz, hemencecik kabul etmek pek baskı geliyor ancak size, bu tam bir haksızlık Hadi bakalım, sizce özür dilemek mi şiddet, özrü benimsemek mi melekler ?sizceozurdilemekmidahazorozrukabuletmekmi5c51b5dee7871pngalt :D:D :D:D :D:D 1548858841 1548858841 sizceozurdilemekmidahazorozrukabuletmekmi5c51b5deef10asizceozurdilemekmidahazorozrukabuletmekmi5c51b5deef10a sizceozurdilemekmidahazorozrukabuletmekmi5c51b5deef10a  

Similar threads

MÜNAKAŞA ETMEK dostluğu giderir MÜNAKAŞA ETMEK dostluğu giderirSual: Bir Takım kimseleri dini konuda ikna edemiyorum Ne yapayım? CEVAP Ehli olmayan kimselerle, dini sohbet yapmamalı, yerinde olanlara kitaptan okumalı, hiç kimseye din üstünde, kendi görüşünü söylememeli, münakaşadan da uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Karımı Öldürdüm Karımı Öldürdüm? O alçağın yüzünü bakmak istemiyorum Mektubu yine buruşturup yastığın altına attıktan sonra, yorganı kafama çektim Hıçkıra hıçkıra ağladım dakikalarca Lakin kimseye emin etmeden Gururumu ayaklar altına almamaya çalışarak Ertesi günden itibaren, her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
O Kadar Bir Geçer Zaman Oysa Dizisinin Yeni Bölümlerinde Osman'ı Kim Canlandıracak ? ufak osman büyüyünce kim olacak ufak osman muhteşem yüzyıl yeni bölümleri Sevgili melekler, ekranların ilgiyle izlenen ve tatile girdiği için ilgiyle yeni bölümleri beklenen Pek Bir Geçer Süre ama yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Haddİs GÜldestesİ HADDİS GÜLDESTESİ Bir Hadis Cenaze namazı kıldığınızda, ölen için gönülden ve dostça dua ediniz Hadisi Şerif (Ebu Davud) Diğer Bazı Hadisler »J Seçme Bazı Hadisi Şerifler Allah bu dini zatı için özel olarak seçmiştir Dininize ancak büyüklük ve hoş etik uygu Dikkat edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
TEVEKKÜL MÜ? ÇALIŞMAK MI? Güzel bir derede av hayvanları, aslan korkusundan ıstırap içindeydiler Çünkü aslan, daima pusudan çıkıp birisini kapmaktaydı O otlak bu yüzden hepsine fena geliyordu Hileye baş vurdular; aslanın huzuruna geldiler: “Biz sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
516
858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt