iltasyazilim
FD Üye
Yemek dünyasında sadece aşçıların bildiği birbirinden yardımcı yemek yemek ipuçları Yeşil otları bir kağıt havlunun içerisine sararak saklayın, bu onları daha taze tutacaktır
Etleri pişirmeden önce mutlaka kağıt havlu ile kurutun
Hassas deniz ürünlerini pişirirken spatula kullanın
Mükemmel bir görüntüye sahip sos yapmanın sırrı koni biçimli bir süzgeç kullanmaktır
Baharatları eklerken yemeğin her bölgesine eşdeğer miktarda atmayı deneyin
Fırınlanmış fındık ve ceviz yemeklerinize inanılmaz bir lezzet bırakacaktır
Tereyağı, arpacık soğan, limon yemekleri lezzetli yapan sıcacık malzemelerdir
Etleri pişirmeden önce mutlaka kağıt havlu ile kurutun
Hassas deniz ürünlerini pişirirken spatula kullanın
Mükemmel bir görüntüye sahip sos yapmanın sırrı koni biçimli bir süzgeç kullanmaktır
Baharatları eklerken yemeğin her bölgesine eşdeğer miktarda atmayı deneyin
Fırınlanmış fındık ve ceviz yemeklerinize inanılmaz bir lezzet bırakacaktır
Tereyağı, arpacık soğan, limon yemekleri lezzetli yapan sıcacık malzemelerdir