Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sizi Bir Aşçı Gibi Profesyonel Hale Getirecek Yemek İpuçları

Sizi Bir Aşçı Gibi Profesyonel Hale Getirecek Yemek İpuçları

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Yemek dünyasında sadece aşçıların bildiği birbirinden yardımcı yemek yemek ipuçları Yeşil otları bir kağıt havlunun içerisine sararak saklayın, bu onları daha taze tutacaktır


Etleri pişirmeden önce mutlaka kağıt havlu ile kurutun


Hassas deniz ürünlerini pişirirken spatula kullanın


Mükemmel bir görüntüye sahip sos yapmanın sırrı koni biçimli bir süzgeç kullanmaktır


Baharatları eklerken yemeğin her bölgesine eşdeğer miktarda atmayı deneyin


Fırınlanmış fındık ve ceviz yemeklerinize inanılmaz bir lezzet bırakacaktır


Tereyağı, arpacık soğan, limon yemekleri lezzetli yapan sıcacık malzemelerdir
 

Similar threads

Restoran yemekleri her vakit daha lezzetli olur. Şeflerin kullandığı soslar yahut baharatlar olsun eşsiz yemeklerin ortaya çıkmasını sağlar. Pekala, restoran şefleri yemeklerini nasıl yapar? İşte, restoran yemekleri kadar lezzetli yemekler yapmanızı sağlayacak değerli şeflerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Walla her nereden topladıysam arşivimde rastladım bunlara ben pek anlamam ama bayan arkadaşların işine yarar umarım Karideslerin haşlanırken çıkarttığı pis kokulardan kurtulmak için: Karideslerin baş kısımlarını haşlamadan önce koparıp atın ve bir dilim limon ile kaynatın * Soyulmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Bebeklerde Ev Kazaları ve Uyarı Edilmesi Gerekenler bebeklerde konut kazaları bebek ev kazaları ev kazaları ve ilkyardım ile ilgili bilgiler burada melekler Bebeklerimizin doğumundan itibaren onları en iyi ve dinç bir şekilde yetiştirebilmek için elimizden ne gelirse yaparız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,506Konular
983,004Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt