Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Slm Acil Yardım Lazım..

Slm Acil Yardım Lazım..
0
129

Similar threads

Arkadaşlar Bir Hile Biliyorum Ama İsmini Tam Olarak Hatırlamıyorum Sanırım İsmi Pwp elite Gibi Birşeydi Eğer iliyorsanız veya Bulursanız Lutfen Baylaşın
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
slm arkadaşlar sony vaio yurt dışından laptop geldi vista kurulu xp ye çevirdim ekran kartı driverini falan buldumda ses çıkmıo driver yok çalıştırdan dxdiag yazdığımda ses kartı bulunamadı dio driverden galiba pcnin modeli vgnfe880e ses kartı driveri lazım eğer bulursanız ekran kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Arkadaşlar ben hırsızlar loncasına bu taş sayesinde katıldım tabi o zamanlar barenziah taşı değildi adı gizemli taş mıydı neydi bende göstermek için girdim vadikent e maul la konuştum o da beni vex e yönlendirdi vex den 24 tane taşı almamla ilgili questi aldım ve yoluma koyuldum tüm taşları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
acil yorumlar mısınızzzzz BİRİNCİSİ: 2 gün önce rüyamda bir arkadaşım benden birşey istiyor ve ben veriyorum ne verdiğimi bilemiyorum lakin aradan biraz süre geçiyor ve benden bişey isteyen arkadaşımdan bir kutu geliyor bu senin diyorlar ve içerisinde 3 altın kolye 1 yüzük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,542Konular
981,896Mesajlar
32,540Kullanıcılar
Üst Alt