Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Slm arkadaşlar ben bi kızdan hoşlanıyorum ama utangaçım azıcık acaba oda benden hoşanlanıyomu bunu nerden anlıyabilirim derslerde bakıştığımız oluyor özelikle ben hep bakması için sıramın önündeki kızların saçını elliyorum bakması için özet olarak ilgisini çekmesi için ve dahada özenli bakıyor...
slm birincil ilk önce mrb arkadaşlar yeni üye oldum ben 18 yaşındayım 4 aylık ewliyim bebek istiyom idrarimde yanma var lakin sıklıkla deil ve sıkla lavaboya cıkıyom hekim bana folbiol verdi adetime 16 var sırtım agrıyor cok nadirde midem bulanıyor acaba hamilemiyim cok...
Slm Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım reng iki gün kala kan testi yaptım 2819 çıktı ve suan belim çok fena ağrıyor kalkıp oturamiyorum sıradan mi ? Ltf takviye edin
Slm Arkadaşlar Ben Lise 2 ye geçtim ve okulda 1 sınıftanda beri sevdiğim kız bu yıl sınıfıma düştü Sınıfta İlişki kuvvet Biliyorum lakin Gerçekte Seviyorum Bu Kızı Neyse Bu Kızla geçen sene hiç muhabbetim Yoktu fakat bu yıl Muhabbeti kurdum Ve Hızlı Davranıp Gönder Faceye ekledim Slm Nbr Falan...
Başta Slm
Arkadaşlar benim dershanede bir kız arkadaşım varOnların sınıfında ve öbür sınıfta beni seven 2 kız varmışAma kim olduklarını bana söylemiyorHatta değişik arkadaşlarada söyledim öğrenin dedimSır diyormuşBanada pek diyorDalga geçiyor sandım bir kac kez sordum dalga mı geçiyorsun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.