Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Soğan Kebabı

Soğan Kebabı
0
57

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Soğan Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram kıyma
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 13 adet soğan
Sosu için;
  • Yarım çay bardağı nar ekşisi
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı su

Soğan Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak soğanlarımızın köklerini kesip, üstünde 1 tane kabuk kalacak halde temizliyoruz.
  2. Ardından bıçak yardımıyla bölünmeyecek halde yaralım ve bol suyla yıkayalım.
  3. Ardından bir kaba kıymayı ve baharatları koyup, güzelce yoğuralım.
  4. Yoğurduğumuz kıymayı soğanların ortalarına dolduralım ve tepsiye dizelim.
  5. Ardından diğer kapta sos gereçlerini hepsini koyun güzelce karıştırıyoruz ve soğanların üstüne döküyoruz.
  6. 180 derecelik fırına atıp, 1 saat pişiriyoruz. Şimdiden deneyen herkese afiyet olsun.
Soğan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt