Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soğan Turşusu

Soğan Turşusu
0
23

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71
sogan-tursusu.jpg

Soğan Turşusu Tarifi İçin Malzemeler

  • 20 adet mor soğan
  • 1 kiloluk cam kavanoz
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • Aldığı kadar kaynar su

Soğan Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle soğanların kabuklarını temizleyip yarım ay şeklinde ince ince doğruyoruz.
  2. Doğradığımız soğanları kavanoza koyuyoruz.
  3. Üzerine tuz,limon tuzu ve sirkeyi ilave edip üzerini geçecek kadar kaynar su ekliyoruz.
  4. Hemen ağzını sıkıca kapatıp ters çeviriyoruz.
  5. Üzerini bir bezle örtüp soğuyana kadar bekletiyoruz.
  6. Soğuduktan sonra güneş görmeyen yerde saklıyoruz.
  7. Turşumuz bir gün beklese yeter. Hemen hazır afiyetle tüketebilirsiniz. Et yemeklerinin yanına çok yakışacaktır. Afiyet olsun ????????.
Soğan Turşusu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,112Kullanıcılar
Üst Alt