Soğan Turşusu Tarifi İçin Malzemeler
- 650-700 gram kırmızı soğan
- 1 lt cam kavanoz
- 200 ml sirke
- 200 ml su
- 2 yemek kaşığı şeker
- Kaya tuzu
Soğan Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanları doğrayalım ve kavanoza dolduralım.
- Küçük tencereye sirkeyi, suyu, tuzu ve şekeri koyalım ve altını açıp şeker ve tuz eriyene kadar karıştırarak 5dk kaynatalım.
- Kavanoza dökelim ve kapağını sıkıca kapatıp ters çevirelim.
- Soğuduktan sonra buzdolabına koyalım. 24 saat sonra tüketebilirsiniz….
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.