Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soğanlı Ekmek

Soğanlı Ekmek
0
19

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
soganli-ekmek.jpg

Soğanlı Ekmek Tanımı İçin Materyaller


Hamuru için
  • 1 paket instant maya
  • 250 ml ılık su
  • Un (yeteri kadar )
  • 1.5 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için
  • 3 adet orta uzunluk soğan (Rendelenmiş)
  • 1.5 tatlı kaşığı kekik
  • 1.5 tatlı kaşığı pul biber
  • Yarım tatlı kaşığı biber salçası
  • 50 ml sıvı yağ

Soğanlı Ekmek Tanımı Yapılışı

  1. Hamurun yapılışı.Maya, tuz ve bir ölçü un bir kaba alınıp karıştırılır.
  2. Akabinde su eklenir ve ele yapışmayacak kıvamda hamur elde edilir ve mayalandırmaya bırakılır.
  3. Üst sos için.Soğanlar rendelenir ve suyu sıkılır.
  4. İçerisine kekik, pul biber, sıvı yağ, salça ile karıştırılır.
  5. Mayalanan hamurdan ceviz büyüklüğünde beziler elde edilir.
  6. Çay tabağı büyüklüğünde açıyoruz ve üzerine sos sürüyoruz.
  7. Tüm bezilere tıpkı süreci uyguluyoruz.
  8. 250 ° fırında altı kızarana kadar pişirilir.
    ???? afiyet olsun ????.
 
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt