Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soğanlı Et Kavurma

Soğanlı Et Kavurma
0
99

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
soganli-et-kavurma.jpg

Soğanlı Et Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg dana kuşbaşı et
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Pulbiber
  • Kekik
  • Karabiber
  • Reyhan
  • Tuz
  • Taze maydanoz

Soğanlı Et Kavurma Tanımı Yapılışı

  1. Etlerimiz düdüklü tencerede 30 dk haşlayalım.
  2. Başka bir tencerede küp küp doğradığımız soğanları kavuralım.
  3. Salçayı ekleyip üzerine etlerimizi bir kevgir yardımıyla alıp koyalım.
  4. Bir kaç dakika pişirelim. Aslında haşlanmış olan et uygunca dağılmasın diye bu süreyi fazla uzatmayalım.
  5. Haşlama suyundan etlerimizin üstüne 2 su bardağı ekleyelim.
  6. Baharatlarımızı ekleyelim. En son doğradığınız maydanozları da ekleyip ocağın altını kapatalım.Afiyet olsun????.
 
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt