Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Soğanlı Sulu Ekmek Banmalı (Haşlama Kuşbaşı)

Soğanlı Sulu Ekmek Banmalı (Haşlama Kuşbaşı)
0
24

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
soganli-sulu-ekmek-banmali-haslama-kusbasi.jpg

Soğanlı Sulu Ekmek Banmalı (Haşlama Kuşbaşı) Tanımı İçin Materyaller

  • 700 gram kuşbaşı
  • 2 adet büyük kuru soğan
  • 1 fincan sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 4 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı reyhan

Soğanlı Sulu Ekmek Banmalı (Haşlama Kuşbaşı) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kuşbaşı etimizi düdüklü tencereye alıp üzerine 2. 5 su bardağı kaynar su koyup 25 dakika pişmeye bırakalım.
  2. Etler pişerken öbür sürece geçelim. Soğanları ay formunda doğruyoruz.
  3. Sarımsakları ikiye bölüyoruz tencereye koyup kavuruyoruz.
  4. Pişen etleri kavurduğumuz soğanların üzerine suyuyla birlikte koyup tekrar hepsini kaynamaya bırakalım kısık ateşte.
  5. Özleşen soğanlı et yemeğinin en son baharatlarını ve tuzunu ekleyip ocaktan alıyoruz afiyet olsun.
 
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt